Menthog-Menthog

Menthog-Menthog

Menthog-Menthog

Menthog-Menthog tak kandhani
Mung solahmu angisin-isine
Boknya aja ngetok ana
kandhang bae
Enak-enak ngorok or nyambut gawe
Menthog-Menthog mung lakumu
Megal-megol gawe guyu

Baca Juga :